Wie zijn wij

Een gemotiveerde en gedreven docent die al jaren in het onderwijs fungeert. Naast mijn reguliere baan op een school in Almere, verzorg ik al een geruime tijd op verschillende niveaus buitenschoolse lessen. Dit doe ik al ruim 10 jaar met veel passie en plezier.

Urlearning houdt rekening met de verschillende niveaus van leerlingen. Zo leert een vmbo-leerling bijvoorbeeld op een praktische manier (leren met materialen) beter dan alleen vanuit de theorie uit een methode. Urlearning stelt vragen vanuit een context die aansluit bij de belevingswereld van de leerling. Op deze manier kan de leerling zich beter inleven in de vraagstelling.
Urlearning daagt leerlingen uit om op een hoger niveau te presteren. Dit gebeurt in overleg met zowel de leerling als de ouders/verzorgers met een voorbedacht plan. Urlearning heeft ervaring met kinderen die dyslectisch zijn of dyscalculie hebben. Leerlingen die hierdoor moeite hebben met leren, worden gestructureerd en adequaat begeleidt om tot een optimale leerprestatie te komen.